Ягідна кухня

Все починається з ягід і фруктів – ними і закінчується, але в іншому вигляді :)

Я отримую свіжі ягоди і фрукти з полів та садів українських фермерів.

Потім ретельно їх перебираю та відкидаю усі гілочки, листочки, недостиглі або не хороші ягідки. Промиваю до чистої води.

Потім готую пюре. Відокремлюю шкірочки і кісточки, перемелюю м'якоть, що залишилася в пюре.

При такому виробництві в ягоді залишається найцінніше – клітковина. Смак виходить яскравим, насиченим, ягідним :)

Я знаю, що частіше цукерки виробляють на основі яблучного пюре з додаванням соків. Але я вирішила робити інакше – так, щоб давати максимальну користь організму і задоволення для смакових рецепторів :)

Після відбувається мій умовний «фен після душа» – процес сушіння:) Але, не бійся – я не пересушую нічого, так як готую при низьких температурах до 50-и градусів.

Перевага такої штуки – в збереженні 90-95% всіх цінних мікроелементів і вітамінів свіжого продукту. Щоб тобі дісталося тільки натуральне і справжнє :)

Далі йде етап, на якому мені необхідно надіти одяг – формування і упаковка :) Вся продукція упаковується в гарну герметичну упаковку на професійному обладнанні, а всі упакувальні матеріали мають сертифікати якості і повністю безпечні для здоров'я.

Та найкрутіша фішка – це зручний to go формат і компактні розміри. Наприклад, драйси можна закривати кришкою і під'їдати протягом дня :)